Ik ben Elke Allard, naast partner ook moeder van 3 kinderen.

Na mijn basisopleiding in het pedagogisch onderwijs, ben ik me al snel verder gaan bekwamen in de relatie kind-ouder. Ik heb jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen en ouders met moeilijkheden op school en thuis.

Hoe mensen tot gedrag komen, hoe ze zich ontplooien en soms vastlopen, is me altijd blijven fascineren. Dit liet me besluiten om met de 4-jarige therapeutenopleiding aan de Educatieve Academie te starten. Dit was het begin van nog vele andere vormingen en studies.

Na me te engageren als hulpverlener voor slachtofferhulp ben ik gestart met een eigen praktijk. Steeds verder blijf ik me verdiepen in trauma en vroegkinderlijke trauma’s , hechting en de gevolgen hiervan op latere leeftijd. Omdat ik merk dat gewone ‘praat’therapie niet kan bereiken wat hier soms nodig is om cliënten  verder te helpen, ben ik me gaan bijscholen als brainspotting-therapist, EMDR, emotioneel lichaamswerk, traumatherapie, innerlijk kindwerk en kindertolk.

Het is mijn passie om mezelf steeds verder te ontwikkelen en deze ontwikkeling ook bij anderen te kunnen begeleiden. Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten!

 

Ik ben aangesloten bij VVTIV, EAIP, ABP-BVP